De Praktijk voor Parodontologie en Implantologie is in 1990 opgericht en is sinds ruim 25 jaar het aangewezen adres voor behandeling van aandoeningen van het tandvlees en voor tandheelkundige implantologie. Onze patiënten worden voor behandeling verwezen naar onze praktijk door zo’n 150 tandartsen en mondhygiënisten uit de regio en verder weg.

Giles de Quincey

Tandarts paro / implantoloog


Marcus Haus

Tandarts paro / implantoloog


Martine de Waal

Preventie-assistente


Alida Saaiman

Paro- preventie- assistente


Daniëlle Ndayitabi

Tandarts-assistente


Bo van berlo

Tandarts-assistente


Wadha Derwish

Tandarts-assistente


Iris Hustinx

Tandarts-assistente


Lotte van Dongen

Mondhygiëniste


Michelle Simon

Mondhygiëniste


Yvonne van Eldonk

Financiële administratie


Ingrid de Quincey

Praktijk manager


Anja van de Laar

Balie-assistente



Giles de Quincey is in de praktijk werkzaam als parodontoloog en implantoloog. Na zijn studie Tandheelkunde in Nijmegen, heeft hij zich verder gespecialiseerd door een 2 jarige post-doctorale opleiding te volgen aan de University of Southern California in Los Angeles

Marcus Haus is tevens een dag in de week in de praktijk werkzaam als parodontoloog en implantoloog. Na zijn studie Tandheelkunde aan de Universiteit van Würzburg, Duitsland, heeft hij de postdoctorale opleiding parodontologie gevolgd aan de Universiteit in Nijmegen.
De Quincey en Haus zijn beiden als specialist in de parodontologie erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP).

De Quincey en Haus worden ondersteund door een team van mondhygiënisten, paro-preventie-assistentes en assistentes. Het team wordt gecompleteerd door een balie-assistente, een financieel medewerkster en Ingrid de Quincey als praktijk-manager.

Als team staan wij garant voor een deskundige, zorgvuldige en vriendelijke behandeling. Wij willen dat de patiënten zich bij ons op hun gemak voelen en tevreden zijn over de behandeling en het bereikte resultaat.