Giles de Quincey is in de praktijk werkzaam als parodontoloog en implantoloog. Na zijn studie Tandheelkunde in Nijmegen, heeft hij zich verder gespecialiseerd door een 2 jarige post-doctorale opleiding te volgen aan de University of Southern California in Los Angeles

Marcus Haus is tevens een dag in de week in de praktijk werkzaam als parodontoloog en implantoloog. Na zijn studie Tandheelkunde aan de Universiteit van Würzburg, Duitsland, heeft hij de postdoctorale opleiding parodontologie gevolgd aan de Universiteit in Nijmegen.
De Quincey en Haus zijn beiden als specialist in de parodontologie erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP).

De Quincey en Haus worden ondersteund door een team van mondhygiënisten, paro-preventie-assistentes en assistentes. Het team wordt gecompleteerd door een balie-assistente, een financieel medewerkster en Ingrid de Quincey als praktijk-manager.

Als team staan wij garant voor een deskundige, zorgvuldige en vriendelijke behandeling. Wij willen dat de patiënten zich bij ons op hun gemak voelen en tevreden zijn over de behandeling en het bereikte resultaat.